Седмицата на модата в Ню Йорк се завърна с множество знаменитости,

...
Седмицата на модата в Ню Йорк се завърна с множество знаменитости,
Коментари Харесай

Ето какво облякоха звездите на Седмицата на модата в Ню Йорк

Седмицата на модата в Ню Йорк се завърна с голям брой звезди, видени да седят на първите редове на шоута в Манхатън и Бруклин и да идват на частни празненства за първокласни къщи, в това число Gucci и Yves Saint Laurent. 

Ума Търман, Мат Деймън, Куийн Латифа и Джулия Фокс се появиха с тоалети, които не разочароваха.

Но също по този начин възторг провокира и изненадващото появяване на Бионсе, което нажежи целия Бруклин. Тя се появи с майка си Тина Ноулс и сестра си Соланж, с цел да поддържа сина на Соланж, Джулез Смит младши, да направи своя дебют на пистата за лейбъла.

Julia Fox wears barely-there plunging white bow bodysuit with a statement hat for New York Fashion Week
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Бионсе дойде в сребрист костюм, затрупан със скъпоценни камъни, и уместно транспарантно боди с качулка под каубойска шапка.

Още от първата вечер звездите бяха на открито със завръщането на Tommy Hilfiger в графика – в това число моделът София Ричи Грейндж и певицата Беки Джи, като и двете носеха тренчкоти в цвят каки – в първокласния Grand Central Oyster Bar, с цел да видят новия взор на дизайнера към класическия американски подготовка. Беки Джи също беше видяна на ревютата на Willy Chavarria, Area, Christian Cowan и Carolina Herrera, последната от които също посрещна Деми Мур и Даян Крюгер.

Звездна поява имаха и Джесика Частейн, Джоди-Търнър Смит, Блейк Лайвли, Кейти Холмс, Габриел Юниън, Елиът Пейдж и Бруклин и Никола Пелц Бекъм, както и дъщерята на президента Джо Байдън Ашли Байдън и доведената щерка на вицепрезидента Камала Харис Ела Емхоф .

Разгледайте нашата, с цел да видите акцентите в стила на звездите за този сезон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР